Legen længe leve

Der er masser af grunde til at holde legen i live. En af dem er, at leg er godt for sjælen. En anden er, at vi udvikler os igennem leg – og bruger vores fantasi. Man bør faktisk blive ved med at lege, selv om man er blevet voksen. Det kan børnene minde os om somme tider – måske ved at invitere os voksne ind i deres leg. Tag endelig imod tilbuddet – og leg!
I dag er der uendeligt mange muligheder inden for legetøj. Så hvis fantasien halter lidt, uanset om man er barn eller voksen, skal man nok klare sig i en leg alligevel. Om man er pige og mest til prinsesseting, eventyr, dukker og sysleting, eller dreng og mere til action, heltefigurer og biler, skal man nok finde legetøjet.

Og børnene elsker det. Elsker nyt, sjovt, spændende, fængende, finurligt, sejt og sødt legetøj. De kan nærmest ikke få nok af det, og det er der ikke noget at sige til. Som voksen kan man selv af og til blive helt betaget af noget af det moderne og imponerende legetøj. Tænk engang, hvad man kan lave i dag. Eller man kan blive nostalgisk, når børnene peger på og ønsker sig noget herligt klassisk legetøj, fra dengang man selv var barn.

Legetøj til alle

Der er ofte stor forskel på, hvad piger og drenge foretrækker at lege med – men der er jo da også forskel på at være pige og at være dreng. Og selv om piger og drenge sagtens kan forenes i lege – og finde legetøj, der interesserer begge køn, så er der stadig meget pige- og drengelegetøj. Heldigvis! Så der er god mulighed for at være barn og lege, uanset om man er barn eller voksen. Og store chancer for at finde nyt, spændende og fantastisk legetøj til enhver smag.

Author: admin