Find en ny Forza badmintonketcher

Nedenstående er skrevet med inspiration og udgangspunkt i sport-net.dk: Forza badmintonketcher

Vigtigt ved en badmintonketcher
Det første, der er betydningsfuldt hvis du skal vælge en ny badmintonketcher er at kigge på fleksibiliteten i skaftet. Fastheden har afgørende rolle for såvel power og kontrol over hovedparten af dine slag. Hvis man slår særdeles kraftfuldt er det et plus at købe en badmintonketcher med ikke fleksibelt skaft. Det, som hænder i skaftet på en badmintonketcher når man bruger den, er at den burde kan bugte som en bue, når man så rammer bolden bør den sædvanligvis rette sig ud og generer yderligere kraft til slaget. Af disse årsager er det netop vigtigt kun at vælge en badmintonketcher med stift skaft, når man er en virkelig rutineret udøver. Fordi hvis du ikke kan svinge ketcheren kraftfuldt tilpas, så kan du ikke få skaftet til at bøje og derved lave ekstra kraft i bolden.
Andet der er utrolig betydningsfuldt for hvorledes du præsterer og hvilke fordele du besidder ved din badmintonketcher er vægtfordelingen i ketcheren. Der findes 3 anderledes vægtfordelinger når vi taler om badmintonketcher. Den alle oftest benytter er den hovedtung vægtfordeling. Her er, som navnet viser, vægten i ketcheren lagt mod hovedet. Det er ikke fordi ketcheren vejer mere modsat andre badmintonketcher, det er udelukkende fordelingen af vægten, som gør den er hovedtung. Fordelen ved en hovedtung ketcher er, at den bidrager med fuld kraft til alle ens slag og sving. Des mere vægt man kan ilægge fjerbolden, jo mere fart kan der forefaldes til bolden.

Både til professionelle og alle andre spillere
I gennem de sidste par år har Forza badmintonketcher forandret sig og findes nu i den absolutte verdenstop når det kommer til kvalitet. De kampmæssige egenskaber har der på intet tidspunkt været tvivl om, men i opstarten var der fra det danske mærke mere interesse på de mindre kostlige badmintonketcher. De seneste adskillige år har midtpunktet været på at innovere Forza badmintonketcher ud fra de fermeste udøvere i verden. Selvom der i høj grad har været fokus på badmintonketcher til verdenseliten har Forza mistet fokus på de udøvere, der er mange af og det er de, der findes verdenstoppen. Hovedsageligt i Danmark, hvor der forekommer mange traditioner for badminton, og der lægges et stort fokus på teknik i den daglige træning. Derfor forekommer alle lækre Forza badmintonketcher med samtlige stivheder af håndtaget, så den mere rutinerede spiller køber det samme gode ramme, imidlertid med et mindre stift skaft, så man får god kraft ud af sine slag uden nødvendigvis at være den bedste i toppen.

Hvad er den rigtige model til mig?
Den mest omtalte slags er Forza Power varianten, der som navnet betoner er en hovedtung ketcher serie. Her er der høj fokus på de hårde angrebsslag og kontrol i hele slaget. Almindeligt er skaftet forstærket med Kevlar, der også puttes i rumfærger pga. den høje modstandsdygtighed og imens super fleksibilitet. Rammen er designet lidt mere kompakt med en lidt tykkere ramme for bedre stabilitet. Denne model af Forza badmintonketcher er fabrikeret til udøveren, som agter at trykke konkurrenten defensiv ned med kraftfulde slag. En anden Forza ketcher type er Precision typen, som erstatter efter den virkelig populære Titanium serie. Forza Precision har en neutral vægtfordeling, der er en model badmintonketcher, som øger meget for nørværende fordi adskillige spillere bruger en ketcher, der såvel er egnet i det flade kampe, men også viderefører utrolig fart i de hårde slag. Stellet er bedre med titanium for at forbedre præcision i samtlige dueller og bedre touch ved fx netslag. Her kan varianten også fås med forskellige stivheder af skaftet og i denne henseende er det lettere som udøver at få føjagtighed kombineret med fart fra håndtaget. Tredje mærke fra Forza er Light serien, som er en hovedlet variant, som henvender sig til spilleren som ønsker virkelig hurtig reaktion og som ikke ønsker så meget power. Den hovedlette er den mindst benyttede variant, fordi, der udelukkende ønsker hurtig reaktion i ens ketcher fra Forza. Tilsvarende i de andre serier fremstilles forskellige hårdheden af stellet, så der kan være lidt hurtighed at hente der, når man bruger en mindre hovedtung Forza ketcher.

Author: admin