Hvis du og familien overvejer privatleasing

Der kan være penge at spare og fordele at drage god nytte af ved at benytte sig at muligheden for privatleasing. Privatleasing og erhvervsleasing er i øvrigt to vidt forskellige tin. De skal du være opmærksom på når du undersøger forholdene. Det skal dog siges at privatleasing ikke nødvendigvis er det rette løsning for alle. Det handler om at undersøge sagen og regne på, hvorvidt din eller jeres økonomi passer bedst til det ene eller det andet. Privatleasing kan altså være et godt eller mindre godt alternativ til at købe bil – alt afhængig af din økonomi. Det handler samtidig også om at vurdere sit liv og hvor meget du og din familie har behov for at køre. Du kan eksempelvis læse mere om erhvervsleasing her http://www.bjarnepape.dk/privatleasing/.

 leasing-koebenhavn

Skal du købe eller vælge privatleasing – De økonomiske fordele ved privatleasing

Man kan sige at privatleasing er for dig med et stabilt liv. Det vil sige at du ved, hvor meget du kommer til at bruge bilen i leasingperioden. Du skal altså kunne forudse dit kørselsbehov. Når du køber en bil, så står du selv for diverse udgifter herved. Det vil sige at du selv skal stå for at få den synet, repareret og så videre. Fordelen ved privatleasing er så, at du ”slipper” for disse udgifter. Det vil sige at udgifter til syn, reparation og så videre er inkluderet i den månedlige ydelse når du privatleaser.

 

Samtidig kan du ikke være sikker på, hvilken pris du kan få for din købte bil, når og hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge den. Måske udligner det ikke det resterende lån (hvis du har et lån hertil). Dette problem har du ikke når du privatleaser, fordi du blot afleverer bilen tilbage til forhandleren. Man kan sige, at når du aflevere den, så er den ikke dit problem. Det er selvsagt en af fordelene ved at lease frem for at købe. Du kan hurtigt komme af med bilen, hvis den enten bliver for dyr eller I blot ikke har brug for den længere.

Alle de andre gode fordele ved privatleasing

Ikke nok med at privatleasing kan udløse nogle økonomiske fordele, så har I også den fordel at I med jævne mellemrum kan skifte bilmodellen ud. Det vil sige at I har mulighed for at prøve en model af. Måske bliver i ovenud glad for netop denne model – måske finder I ud af at I har brug for en anden. Det kan være på grund af pladsmangel eller lignende. Måske er den bil I troede, var familievenlig ikke så velegnet for jeres familie alligevel.

Måske er du bare glad for biler og elsker at skifte ud engang i mellem.  Privatleasing kan tilmed også figurere som en fordel, hvis du overvejer at investere i en bil eller måske på forhånd ved at du ikke har penge til at købe en ny. Med privatleasing kan du nemlig og hurtigt skaffe dig en bil – og hurtigt komme af med den igen. Det kan også være at du bare har brug for en bil i en periode.

Author: admin