Køb lækker kvalitetsmaling til boligen

Skal du have malet derhjemme? Væggene bliver med tiden kedelige at se på, og derfor er det en god ide, hvis man pepper væggene op med ny omgang maling. Uanset om du maler væggene i den samme farve eller vælger en ny, så vil rummet til at se meget bedre ud. Maling er med til at bedømme rummet. Lyse farver er med til at gøre rummet større, imens mørke farver kan være med til at få rummene til at se mindre ud, end de egentlig er.
Gode råd i forbindelse med køb af maling:
Når du køber maling er der flere faktorer, som du bør lægge mærke til. Maling er ikke bare maling, og der er forskel på hvilken slags maling, man skal bruge til f.eks. paneller, vægge og lofter. Det anbefales, at man lægger mærke til hvad der står på malingbøtterne. Alt maling er udstyret med en kode, der siger noget om, hvor skadelig produktet er. På malingbøtterne vil der typisk stå MAL-koder og VOC-indhold. På malingbøtterne skal du bl.a. se efter:
• Lavest nummer indenfor MAL-koder
• Lavest indhold af VOC (gram/liter)

Det er ikke nemt at købe maling, så derfor kan det være en god ide, at spørge en ekspedient til råds, hvis man har spørgsmål. På denne måde er du sikker på, at finde den helt rigtige type maling til boligen. Hold øje med gode priser, så du sikrer dig, at få det bedste tilbud på maling.
MAL-koder og VOC-indhold:
Man skal vælge MAL-kode med det laveste nummer, da jo mindre tal, desto mindre sundhedsrisiko er der ved malingen. VOC-indholdet siger noget om hvor meget organisk opløsningsmiddel der er i malingen. Man skal helst gå efter det laveste indhold af VOC. Dette skyldes, at VOC kan være med til at danne forurenende stoffer og ved at vælge det laveste indhold er man med til, at beskytte miljøet.

Author: admin