Mangler du hundefoder til din hund?

Du er helt sikkert interesseret i at passe godt på din hund. Man siger jo, at hunden er menneskets bedste og mest trofaste ven. Derfor ser man oftere og oftere, at folk nærmest behandler deres firebenede venner, som var de mennesker. Det har den positive effekt, at man tænker mere over, hvad man giver sin hun at spise. Engang fik hunde stort set det samme at spise som mennesker, idet man bare smed resterne fra aftensmaden ned i hundeskålen. Sådan er det ikke mere. I dag får alle hunde hundefoder.

Hvilket hundefoder skal du købe?

I dag kan man købe et utal af forskellige former for hundefoder til sin hund. Nogle hunderacer hartendens til at blive overvægtige, blandt andet labradoren, der er en meget udbredt hunderace som familiehund. Derfor kan man fx købe hundefoder, som er kaloriefattigt, netop for at forebygge at hunden bliver overvægtig. En overvægtig hun belaster sine led mere end en slank hund, og det er derfor utroligt belastende for hundens krop, hvis den er overvægtig.

På samme måde kan man købe hundefoder, som egner sig til hvalpe, ung-hunde og voksne hunde. Markedet for hundefoder er derfor vokset gennem de sidste par år. Hundefoder findes i forskellige prislejer, alt efter hvor mange penge man er interesseret i at bruge på foder. Man kan sagtens få noget godt og billigt hundefoder, som holder ens hund sund og rørig.

Hvis du er interesseret i at finde en forhandler, som kan vejlede dig i hvilken form for hundefoder, du skal give din hund, kan du kontakte Nordjysk Biavl & Dyrefodereller andre hundefoder-forhandlere.

Author: admin