De rigtige kontorartikler kan øge produktiviteten

Det er ikke specielt sexet at købe kontorartikler, når man arbejder på et kontor. Derfor er det oftest overladt til den person, som gider at påtage sig opgaven. Dette medfører at opgaven bliver løst, men ikke af lyst men på grund af frivillig tvang. Det er en skam for kontorartikler kan få større betydning end man lige forestiller sig.

De rigtige kontorartikler gør en forskel

 

1-1232973916ijAM

 

Der hvor kontorartikler bør få en centralrolle er alle de steder hvor de kan forbedre produktiviteten. For der findes mange små genstande som gør livet nemmere for kontoransatte. For eksempel skal der tastes data ind fra et stykke papir kan man få en plastikholder så papiret flugter med skærmen. På denne måde undgår man at skulle flytte blikket hele tiden. Man kan derimod taste derudaf. Foruden at øge effektiviteten så skåner det også nakken. Dette bringer os til det næste punkt. At kontorartikler kan nedbringe sygefraværet.

Skån dig selv med kontorartikler

 

Mange mennesker forklejner hvor mange potentielle skader man kan få ved at arbejde på kontor. Det kan være museskader, nakke eller rygskader. Risikoen for at få disse skader kan man nedbringe betydeligt ved at bruge det rigtige udstyr. Det kan være et tastatur med indbygget mus så man i stedet for en mus kan bruge tommelfingeren. Dette skåner armen og mindsker risikoen for eksempelvis musearm. Så der er mange typer af kontorartikler, som hjælper hverdagen med at glide nemmere og bedre.

De ansatte sætter pris på et udvalg af kontorartikler

Majoriteten af kontorartikler koste ikke mange penge. Det kan være kuglepenne, blyanter, klips, små lommeregnere og blokke. Denne lille udgift gør at mange arbejdsgivere ser en spare mulighed ved kun at have det mest nødvendige indkøbt til kontoret. Det er en fejldisponering. For i stedet for at spare penge, kan man i stedet skabe en stor medarbejde glæde, eller undgå medarbejder utilfredshed ved at have et stort udvalg af kontorartikler. Det koster et minimalt beløb ekstra at have 3-4 forskellige typer af kuglepenne at vælge imellem, det samme gælder med skriveblokke. Her koster det ikke meget at købe i 3-4 størrelser. Ved at have dem i forskellige størrelser tilgodeser man alle ansatte og alle føler de bliver tilgodeset for et minimalt beløb. De penge som det koster er oftest godt givet ud, for glade medarbejdere er produktive medarbejdere.

Author: admin