I år skal shorts til mænd være korte

Tiderne skifter og det samme gør moden også. Om man følger med eller ej er op til en selv, men sagen er den at mange ubevidst ender med at følge med helt af sig selv. Ønsker man alligevel en lille insiderviden, så er det med at holde øje med trends, hvis ikke man blot ønsker at gå med klassikerne. I år skal shorts til mænd fx være af den kortere model. Korte vil sige midt på låret og altså et godt stykke over knæene, de knælange går ikke her. Noget som nærmer sig længden på de fleste kvindeshorts. Og synger den lille fugl rigtigt er strømper i sandalerne også på magisk vis blevet moderne i nogle kredse udenfor de danske plejehjem. så vil man med på moden og tidens trends så byder sommeren altså på korte shorts og strømper i sandalerne for mændene derude.

Tøj skal være lækkert fra inderst til yderst
Det kan ikke undervurderes hvor meget godt tøj kan gøre og betyde. Her hænger kvalitet og pris ofte sammen, om ikke andet så kvalitet og komfort. Flere og flere forsøger sig med at skabe tøj ud fra komfort, da også undertøj og strømper betyder noget for ens velvære i løbet af dagen. Og stilen er selvfølgelig også vigtig, hvorfor flere og flere køber undertøj som matcher ens stil, se fx Balderclothes.com for inspiration. Ellers kan det ende med at skabe megen irritation, som kan være svært at gære noget ved. Fra inderst til yderst har tøjet en betydning.

Går man altså meget rundt i løbet af dagen kan det også være værd at finde gode strømper, som øger ens komfort. Og skal ens bukser og shorts være til at have på kræver det også gode underbukser indenunder, som ikke er i vejen eller sidder træls i kombination med ens bukser. Derfor ser man også at mange kollektioner indeholder alt fra undertøj til overtøj. På https://www.balderclothes.com/produkt-kategori/shorts/ finder man denne gennemførte stil, hvor man kan få hele pakken med. Så husk, skal stilen være gennemført og skal der være komfort for alle pengene, så skal det tænkes ind fra det inderste stykke tøj til det yderste.

Hvorfor gøre noget ud af ens strømper?
Strømper kan måske af mange ses som noget af den mere ligegyldige påklædning. Især ift. hvorvidt det er noget, man skal gå op i. For strømper er jo bare strømper. Men ser man sig omkring er det ikke helt tilfældet, for strømper kan gøre et eller andet. Det kan her være værd at gøre lidt ud af det. For det lille stykke strømpe, som titter frem kan lige give et pift til ens outfit eller være med til at skabe den sidste detalje. Så prøv måske at tænk strømperne med næste gang, du vælger tøj og se forskellen.

Author: admin