Flexleasing

Flexleasing er ikke det samme som privatleasing af en bil. Flexleasing er til dig, der ønsker en god brugt bil, som nok har været ret dyr og sikkert stadig er det. Du kan have bilen i helt op til tre år, hvis du ønsker at benytte dig af flexleasing. Den største forskel mellem flexleasing og privatleasing er, at der er et meget større udvalg af biler, som du kan lease. Derudover er det heller ikke bestemt på forhånd, hvor mange kilometer du må køre samt du hæfter ikke for eventuelle skader eller lignende. Du har den fulde bestemmelse over din bil, hvis du vælger at gøre brug af flexleasing. Så det er klart en fordel, hvis du overvejer at skulle lease en bil. Når du ikke skal bruge bilen, som du har leaset mere, skal du sørge for at finde en køber samt indfri den restværdi, der er der.

Du kan sagtens lease en bil med flexleasing, hvis du befinder dig på Sjælland eller i København. Der findes masser af forhandlere, hvor du kan finde en bil samt finde denne løsning.
Flexleasing og økonomi
Hvis du vil vælge at lease en bil med flexleasing, så skal du have styr på økonomien. Du skal kunne vide, om du har råd til at lease en bil i en længere periode af gange. Det kan nemlig være, at du vælger at lease bilen i flere år i træk. Så det skal du bestemt sikre dig, at du har råd til. Derudover skal du også være sikker på, at du har mulighed for at sikre restværdien, når du ikke længere skal lease bilen. Så hvis du ikke har det eller har mulighed for at have styr på økonomien, skal du overveje en anden løsning end flexleasing.

Hvis du er usikker på dette, så er det en god idé at snakke med en, der ved noget mere om flexleasing og kan rådgive dig til den helt rette løsning for dig. Du kan finde en, der kan rådgive dig både på Sjælland eller i København. Så det burde ikke være noget problem.

Når flexleasingen ophører og du skal sælge bilen
Når du ikke længere skal lease din bil, så skal du finde en køber til bilen. Men hvem kan du så rent faktisk sælge den til? Det er egentligt ikke så svært, da du nemlig kan sælge den til hvem som helst med et CVR-nummer uanset om personen bor på Sjælland eller i København. Det betyder nemlig ikke så meget. Dog skal du huske, at du ikke kan sælge bilen til dig selv, så det vil i hvert fald ikke være en løsning, hvis du har overvejet dette. Det siger loven nemlig.

Kilde: http://leasingexperten.dk/flexleasing/

Author: admin