Fodbehandling kunne være rimelig lækkert

Halløjsa folkens!

Så er weekenden desværre end, og nu kalder hverdagen og arbejdet igen. Jeg glæder mig allerede til næste weekend, for jeg har nemlig allerede planer om, hvad jeg skal lave der. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få en omgang fodbehandling i Odense, se her. Jeg har hørt rigtig mange gode ting omkring det, og så har min mor anbefalet at jeg prøver det, så nu er der ikke nogen vej udenom. Min mor plejer som regel altid at have rimelig godt styr på, hvad jeg vil synes godt om. Det er lidt sjovt, men så når man tænker over det, er det måske slet ikke så underligt. Hun har jo i hvert fald haft en rigtig stor indflydelse på de ting som jeg har lavet i rigtig mange år. Så kan det godt være at det ikke lige er sååå ofte at vi ses længere, men vi taler da stadigvæk sammen næsten hver eneste dag over telefonen eller Skype. Det er så herligt.

Her i denne uge på arbejdet har jeg rimelig travlt. Der er rigtig mange ting, som jeg skal sørge for at få lavet. Det er faktisk ret rart, for så ved jeg i hvert fald ikke at jeg kommer til at sidde og tænke på et eller andet, som jeg skal have lavet. Det er jeg i hvert fald rigtig glad for.

Nu er der heller ikke mere end en lille times tid til at jeg skal sidde på pinden, så jeg må hellere til at få rundet det her indlæg af.

Vi ses!

Author: admin