Vandresandaler til pappa

Jeg skal ud at vandre med min gode ven, Jonas, fordi det er en gammel aftal, som vi har indgået. Vi tager til Bornholm her til foråret, og det bliver virkelig, virkelig godt, for vi har besluttet os for, at vi vil gå hele øen rundet, og jeg glæder mig rigtig meget til det. Det er fordi, at jeg elsker at vandre, men jeg skal have et eller andet, som jeg kan gå i, uden at jeg lige pludselig får vabler på fødderne, for det er simpelthen så ubehageligt, kan jeg lige så godt afsløre. Derfor har jeg lige bestilt mig et par vandresandaler i Jylland hos en skomager, som er rigtig dygtig til sit arbejde. Jeg har tidligere benyttet mig af ham, og det er jo helt fantastisk, hvor meget bedre de er at gå i sådan nogle sko. Det kan jeg altså godt lige sige jer.

Stefano-Bemer-Bespoke-shoemaker-2

Nå, men jeg vil ud og lufte hunden en gang. Der har jeg også et par sko til, for jeg har nemlig et par skræddersyede sko fra en anden gang, da jeg synes de er så dejlige at gå i. Og så er det jo helt fantastisk, hvor lang tid sådan nogle kan holde. Det er en ting, som er helt sikkert, hehe. Men nok om det. Håber at I har det godt, allesammen – og tak fordi, at I læste med herinde. Det er jeg helt utroligt glad for, kan jeg godt afsløre. Vi ses igen, næste gang I kommer herind på min blog.

Author: admin