Jeg elsker design

Jeg er simpelthen typen som bare elsker design. Det er virkelig min passion og jeg har efterhånden indrettet hele min lejlighed kun med designermøbler.

Jeg kan rigtig godt lide Nevvvorks stolen Tembo Chair som jeg har stående herhjemme i gul. På mit køkkenbord står min Kubus lysestage ved siden af min Lyngby vase som virkelig pynter.

Jeg har læst til markedsføringsøkonom og har undersøgt lidt hvor man kan købe disse ting henne. Jeg har selvfølgelig købt mine møbler og ting hos en webshop, men kontakten bag disse webshops tror jeg at jeg har fundet.

Efter hvad jeg har kunnet finde ud af så er Roomstore faktisk det eneste firma i Danmark som kan forhandle disse produkter. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at arbejde indenfor denne branche 🙂 Lige nu har jeg et job i en stor produktionsvirksomhed, hvilket ikke siger mig så meget….

Der findes et dansk firma som distribuere disse møbler og sælger dem til alle de webshops indenfor design som jeg kender. Det hedder Roomstore og jeg har set en hel del på deres hjemmeside, og faktisk fundet nogle produkter som jeg ikke engang har set før!

Deres hjemmeside kan du se her : http://roomstore.dk

Jeg har læst mig frem til at Roomstore faktisk har indrettet nogle ting på klubben Zen i København, som jeg har været på en del gange sammen med mine venner. Det er faktisk ret sjovt at tænke på!

Author: admin