Jeg har købt mig nogle beslag

Hey! Og velkommen til bloggen. Håber, at det går rigtig godt med jer, for jeg har det rigtig skønt, og det er jo bare dejligt. Derfor vil jeg da håbe lidt, at mit gode humør smitter af på jer. Jeg ønsker alle mine medmennesker det bedste, og det er jo bare rigtig dejligt.

Nå, men jeg er i godt humør, for jeg har lige købt mig nogle beslag, som jeg er rigtig glad for. Eller, jeg er jo ikke glad for dem i sig selv – men de har en funktion, så målet med mit køb, er det, der trækker. Og det er at jeg skal have lavet mit gamle bord, som jeg har arvet fra min farfar. Det er et han selv har lavet, og derfor har det utroligt stor affektionsværdi for mig. Sådan er det. Jeg kan huske, at han altid stod ude ved sin drejebænk og havde gang i et eller andet kreativt – og utroligt smukt – projekt. Jeg elskede at se ham lave ting, da jeg var lille. Og jeg ville sådan ønske, at jeg kunne have arvet hans drejebænk. Det er nemlig sådan noget, som jeg også er begyndt at interessere mig en del for. Men altså, det er jo bare skønt, det hele.

images

Nu går jeg over til naboen, for jeg mangler et krydderi til min aftensmad; karry. Jeg ved godt, det er noget, som de fleste har, men jeg har det ikke lige nu, og jeg gider ikke til at starte bilen for at hente det. Så jeg går over til min søde nabo. Derudover skal jeg også have fat i en tømrer, som kan komme og lave noget for mig. Har hørt gode ting omkring de der tilbudsservice med 3 gode tilbud på tømrer.

Author: admin