Diamantskæring kan skære igennem alt

Hej allesammen. Jeg har en væg, som jeg meget gerne vil have skæret igennem, så vi kan få sat en dør op – men jeg har intet udstyr til at udføre den slags selv, og jeg har garanteret heller ikke kompetencerne til det, så derfor har vi rettet henvendelse til nogle, som kan hjælpe med diamantskæring, og det er jeg rigtig glad for, for jeg tror det havde været et ret så stort projekt at gå igang med på egen hånd, når man ikke ligefrem har den store erfaring på det punkt. Det er en ting, som jeg har tænkt over, og jeg overbeviste mig selv om, at det nok var bedre at hyre nogle håndværkere, som havde forstand på diamantskæring og den slags ting i forvejen, end at jeg selv gik igang med det, for jeg har jo ærlig talt ikke forstand på den slags ting selv, som jeg skrev tidligere.

images

Dog synes jeg, at det er helt vildt spændende at følge med i, når jeg ser på andre, der udfører den slags ting. Derfor har jeg også tænkt mig, at jeg gerne vil se med, når de foretager den diamantskæring der. Det er altså spændende. Men jeg skal nok have høreværn på, for jeg har overværet noget lignende før, og der blev jeg halvdøv (altså, ikke i virkeligheden, men, I ved, overdrivelse fremmer forståelsen), og derfor er det nok meget godt, hvis jeg lige køber et høreværn, for jeg er ikke sikker på, at de har nogle, som jeg kan låne. Altså, jeg ved det jo ikke, men det er bedst, at være på den sikre side, ikke?

Author: admin