Malerier, alarmer og plakater – ny iværksættersucces

Plakater, malerier og alarmer uden abonnement. Disse tre ting danner rammen om en iværksættersucces fra Sønderborg i det sydlige Danmark.

                                

Hvad der i begyndelsen af 2016 startede som en sjov idé er siden hen blevet levevejen for et ungt iværksætter-par fra det sydlige Danmark. I Sønderborg sendes der nu alarmer og malerier af sted med GLS hver eneste dag til kunder fra nær og fjern.

 

Iværksætterparret har nemlig fået succes med deres to webshops – galleriet Mynewart.dk og alarm- og sikringsfirmaet Sydalarm.dk.

 

Køb malerier på nettet hos galleri Mynewart.dk

 

Galleri Mynewart.dk er et såkaldt internet-baseret galleri. I et stort lokale i Sønderborg står der stakkevis af malerier side om side. Kunst, der før eller siden bliver sendt ud til glade købere fra nær og fjern i det ganske danske land.

 

Galleri Mynewart.dk har siden det blev grundlagt i begyndelsen af 2016 haft kæmpe succes med salg af malerier. Spørger man iværksætter-parret ad, bunder succesen først og fremmest i deres store og varierende udvalg af kunst – sammenholdt med deres rigtig lave priser sammenlignet med de traditionelle danske gallerier.

abstrakt-maleri-fire-and-water_2_

Iværksætter-parret har nemlig opnået kontakt til og forhandlet aftaler på plads med udenlandske gallerier og kunstnere. Kunstnere, der alle sætter en kæmpe ære i og udviser stor passion om deres håndmalede kunstværker. Kunstnerne kommer dog fra andre dele af verden, og i kraft af dette, er Mynewart.dk i stand til at forhandle nogle lukrative aftaler med disse, således at deres kunst kan sælges billigt til de danske kunder, der derved får flotte malerier til stuen.

 

Det er især den abstrakte kunst, der hitter i Danmark. Den abstrakte kunst har virkelig vundet indpas i de danske hjem i løbet af det sidste årti, og abstrakte malerier pryder nu væggene i især de lidt mere nybyggede boliger. Årsagen til dette findes formentlig i, at der i dag bygges og indrettes meget stilrent – ja næsten minimalistisk. I et sådan hjem skabes der en fantastisk stemning og en kanon synergi effekt ved at kombinere det stilrene og moderne sammen med et flot abstrakt maleri.

 

Udover malerier er galleri Mynewart.dk også gået i tænkeboksen om hvorvidt, der skal sælges plakater på deres side. Plakater er ikke håndmalede og unikke ligesom malerier, men plakater er også kunst, og plakater efterspørges også af de danske kunder. En flot plakat indrammet i en flot egetræsramme eksempelvis, udstråler også noget moderne. Hvorvidt galleri Mynewart.dk kommer til at forhandle plakater på deres galleri-side eller på deres søster-side mode-plakater.dk er endnu uvist – men én ting er sikkert: Galleriet vil konstant forny sig, således at alle danskere kan finde deres næste kunst i webshoppen.

 

Alarmsystemer og videoovervågning fra sikringsfirmaet Sydalarm.dk

 

Den anden webshops blev ligeledes grundlagt i starten af 2016. Denne webshop er et sikringsfirma ved navn Sydalarm.dk.

 

Sydalarm.dk henvender sig til især boligejere og mindre virksomheder, der ønsker et driftsikkertalarmsystem uden abonnement. Sidstnævnte betyder, at man årligt sparer sig selv eller sin virksomhed for flere tusinde kroner ved ikke at have en abonnementsordning.

 

Når du køber en tyverialarm hos Sydalarm.dk har du mulighed for selv at bestemme hvem, der skal modtage besked på deres telefon, såfremt din alarm bliver aktiveret af en indbrudstyv. Dette giver en langt hurtigere reaktionstid frem for en vægter, der måske kommer 50 kilometer fra din bopæl, idet vægterne fra de store alarmselskaber dækker store geografiske områder.

 

Udover alarmer uden abonnement forhandler Sydalarm.dk også et stort antal overvågningskameraer. Webshoppens sortiment af videoovervågning dækker nemlig behovet for alle og enhver. Uanset om man er en lille boligejer eller driver en stor virksomhed med et stort sikringsbehov, kan man være sikker på, at man kan finde videoovervågning, der dækker ens behov hos Sydalarm.dk

 

Dette var en kort introduktion til de to iværksætteres succeshistorie, der omhandlende salg af malerier fra galleri Mynewart.dk og salg af alarmudstyr fra sikringsfirmaet Sydalarm.dk

 

Author: admin