Så skal der bestilles tid til massage

Goddag alle sammen!

Jeg har tænkt mig at overraske kæresten med en lille lækker overraskelse. For et års tid siden tog vi ind og fik en rigtig dejlig omgang par-massage, og det var altså noget så lækkert! Jeg ved også at hun var lige så vild med det som jeg var, så jeg tror det vil være en overraskelse, som falder lige det rette sted. Har kigget lidt rundt på nettet, og har fundet frem til MassageKompagniet, som tilbyder par-massage. Det vigtigste for os er bare at det er dejligt afslappende, så er alt andet sådan set ikke så vigtigt.

Jeg har rent faktisk også selv tænkt på at tage sådan et kursus i massage, for det er nemlig noget jeg er helt pjattet med, men det er lidt sjovere at give en massage, hvis man rent faktisk ved hvad det er man laver. Har ikke lige fundet ud af hvor meget sådan et kursus koster, men det burde ikke være så svært at finde ud af.

Nå, men det kan være at I er heldige at der kommer endnu et indlæg, når vi har fået vores massage, så I lige kan høre hvordan det hele gik, og hvordan det var.

 

Author: admin