Skal have bygget et brændeskur

Goddag kære læsere og velkommen til bloggen

Nu kan det ikke vare længe før at vi begynde at kunne mærke at sommeren er på vej. Personligt så glæder jeg mig rigtig meget til at begynder at være lidt mere tørt udendøre, så jeg kan komme igang med at bygge mit brændeskur. Jeg begyndte på det sidste år, men jeg nåede desværre ikke at få det bygget færdigt, og så kom efteråret og vinteren, og så havde jeg lige pludselig ikke rigtig lyst til at være udenfor og bygge det her brændeskur, da det simpelthen bare var for koldt, vådt og kedeligt at være udenfor.. Nu er vejret heldigvis begyndt at vende, og nu kan jeg pludselig mærke lysten til at bygge det færdigt komme op i mig igen. Det bliver rigtig dejligt endelig at få det færdigt. Tror også at madammen blev en kende ærgerlig over at det ikke nåede at blive færdigt sidste sommer, men sådan er det jo bare nu engang.

Derudover så bliver det også bare rigtig godt, når alle os danskere kan komme ud og grille igen. Det er en af de allerstørste glæder jeg har ved sommeren. Sidste år fandt jeg en helt fantastisk slagter, som jeg slet ikke kan vente med at besøge igen. Han havde simpelthen bare de dejligste bøffer og pølser jeg nogensinde har smagt. Jeg tror rent faktisk også at jeg har fundet ud af at lave den absolut perfekte marinade. Den er hemmelig lige nu, men den skal nok blive afsløret i et indlæg på et tidspunkt.

Vi ses!

Author: admin